Over Comfort Foodblog

IMG-20150927-WA0000

Hoi! Ik ben Megan en ik ben gek op eten, koken en alles wat daar mee te maken heeft! Ik ben 22 jaar oud en woon samen met mijn lieve vriendin Martine en kat Frummel in het mooie Breda. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met koken, lezen, schrijven en muziek. Verder ben ik student Communicatie- en Informatiewetenschappen, heb ik een leuke bijbaan in een restaurant/winkel vol producten uit de lage landen en schrijf ik voor het lesbische lifestyle magazine Into Girls.

Al jaren volg ik een heleboel verschillende blogs over koken, maar ook over lifestyle en beauty. Sinds kort heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om zelf te bloggen en daarom heb ik besloten om Comfort Foodblog te starten. Hier kan ik mijn passie voor koken en eten delen met de wereld.

Comfort Foodblog

Wat is comfort food nou eigenlijk? Voor mij is comfort food eten waar ik blij van word. En dat kan een heleboel zijn! Soms is het gezond, maar soms ook niet. Snel en langzaam, makkelijk en moeilijk, zoet en hartig het hoort er allemaal bij. Het grootste deel van Comfort Foodblog zal gevuld worden met lekkere recepten voor comfort food.

Maar dat is niet het enige wat je hier zal vinden, naast eet gerelateerde zaken kun je hier ook een portie lifestyle vinden. Persoonlijke artikelen, artikelen over interieur, reisverslagen, boekreviews, je vindt het hier allemaal! Dingen waar ik blij van word en die ik graag met jullie wil delen.

Contact

Ik vind het leuk om van mijn bezoekers te horen! Heb je een recept gemaakt, maak er een foto van en deel het op social media. Als je de hashtag #comfortfoodblog gebruikt dan krijg ik het ook te zien. Heb je vragen dan kun je  hier naar toe mailen of een reactie onder een artikel achterlaten.

Wil je op de hoogte blijven van Comfort Foodblog? Volg me dan op social media! Je vindt me op: Facebook en Instagram.